2014-11-17 09:13:13• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nem engedheti meg magának a semmittevést

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a Szűz jegyéből indul a Hold, de a saját uralkodója támadja a Kos jegyét. Egyáltalán nem lesz könnyű ezekkel az energiákkal kezdeni az új hetet. Holnapra a Vénusz már jegyet és házat is vált, így talán már lesz ereje, és nekivághat a feladatoknak - addig inkább csak tervezzen. Neptunusszal töltheti a kissé összezavaró estét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyéből kezdi a hetet, önnek egész nap nagy odafigyeléssel kell dolgoznia, ügyeljen a részletekre! Délután Vénusz eltávolodik a Szaturnusztól, de még nem függetlenedik teljesen. Most jó lenne, ha minden jó barátjánál bejelentkezne - a hűség kifizetődik, meglátja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az esti holdszünetig minden a tegnapiak jegyében folytatódik. Ne szaladjon a dolgok elébe, ez a holdszünet a lehető legrosszabb fázis arra, hogy aktív legyen. Legyen türelmes még éjfélig, ezután a Hold kellemes fényszögbe kerül a Nappal, és eztán nekivághat a feladatoknak. Reggelre az általános hangulat felpörög, és ön ezt a fokozott energiát konstruktív módon tudja használni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll: ezek a holdenergiák kedveznek önnek, de ne számítson semmi szokványosra: ma minden más lesz, és eléggé meglepő. Este nagyszerű találkozásokhoz segíti hozzá a Hold és a Merkúr, jókat fog beszélgetni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter az Oroszlán jegyében kellemetlen fényszögeket kap a Naptól és a Szaturnusztól is, így ne lepődjön meg, ha ma veszít a szokásos lendületéből. Ráadásul a Hold késő estétől hajnalig szünetel, ám az ön fantáziája nem ismer határokat: csodálatos lesz ez az este!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll, és nagyon jól kapcsolódik a Plútóhoz. Érzelmi élete hevesebbé válik, mint tervezte, most tényleg képes lesz extrém mélységeket és magasságokat megélni. Szerelmi életét teljesen új alapokra akarja helyezni, és ez esetben nem ismeri a szürke szint: vagy mindent, vagy semmit. Igen vagy nem? Emiatt párja lehet, hogy megfutamodik, óvatosan az ultimátumokkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Majdnem minden bolygó támadja a Mérleg jegyét, de a legerősebb talán a Plútó kellemetlen fényszöge. Ez a bolygó a mások által kezelt pénzügyeket is uralja, így előfordulhat az is, hogy jogi úton támadják önt, esetleg egy behajtó cég. Minden esetre érdeklődjön a baráti körben, kinek van jó ügyvédje? Kár másokat hibáztatni, inkább keresse magában a gyengeségeket, és hozza helyre a dolgokat minél előbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nincs oka a panaszra, sokan vendégeskednek most a Skorpió jegyében, nem kevés munkát adnak önnek. Szereti, ha sok a feladat, ha több a kihívás, és bravúrosan meg is tud majd birkózni ezekkel. Este legyen óvatosabb, környezete nehezen tűri, ha provokálja őket. A Merkúr, a szavak bolygója miatt könnyen kicsúszhat valami olyasmi a száján, amit már nem tud visszaszívni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold áll a legmagasabban az ön horoszkópjában, ilyenkor követeli a legtöbbet öntől. Most nem engedheti meg magának a semmittevést, az álmodozást, hiszen mindenki az ön munkáját figyeli. A legjobban akkor érzi magát, ha mindenkinek meg tud felelni, ami szabályosan boldoggá teszi majd. Az este romantikus, érzéki hangulatban telik majd.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében áll, viszont a Mars a Bakban. Ilyenkor nagyon óvatosnak kell lennie, szerencsére ez csak kétévenként fordulhat elő. Ne kockáztasson, fogadja el, hogy ma nehezebben talál megoldásokat. Igyekezzen csak a legszükségesebbre szorítkozni. Késő délután már izgalmas, érdekes beszélgetéseket folytathat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó bolygója az Uránusz a Kos jegyében áll. Próbáljon ki valami újat! Nem kell ennek világrengető dolognak lennie: sokszor az apró változások azok, amelyeknek hosszú távon a legnagyobb hatásuk van. Ma a Merkúr van a legmagasabban az ön horoszkópjában, és ez érdekes beszélgetésekhez segíti hozzá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A bolygók többsége a 9. sorsterületen látható: ide soroljuk a külfölddel kapcsolatos dolgokat. A Merkúr ezen a helyen arra enged következtetni, hogy a párja nem szeretné itthon tölteni az év végét, és arra kéri majd önt, hogy szilveszterezzenek külföldön. Most még van ideje ennek utánajárni, és szállást foglalni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: